Yoga stretch workout met Tara Stiles

De yoga stretch workout werkt

 

Hier op de redactie van Real Healthy zijn wij fan van yoga, omdat het zo goed is voor je lijf en yoga tegelijkertijd heel rustgevend werkt voor je vaak overvolle hoofd. Uit eigen ervaring weten wij dat je al een enorm verschil merkt als je begint met simpele stretch oefeningen bij het opstaan in de ochtend of vlak voor het naar bed gaan. Je voelt alle spanning wegglijden en de rust komt terug in je lijf.

 

Ervaar het zelf en begin simpel

Het leuke van yoga is dat je het overal kan doen en je er niet veel voor nodig hebt. Als je nog nooit yoga hebt gedaan, dan is het écht de moeite waard om gewoon eens te proberen. Begin met simpele oefeningen. Kijk en voel eens of yoga iets voor jou is. Vraag het maar aan mensen uit je omgeving wat yoga hen allemaal heeft gebracht. Ze zullen waarschijnlijk zeggen dat ze lichamelijk en geestelijk veel meer ontspannen zijn en dat hun lijf veel krachtiger is en hun houding veel beter is geworden.

Goede yoga oefeningen om mee te beginnen zie je bijvoorbeeld in deze yoga stretch workout video van yoga guru Tara Stiles.

 


 

Bron: YouTube/ Livestrong Women

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.