vetverbranden met battle ropes

Battle Ropes: vet verbranden waar je bij staat

 

Soms kun je met hele simpele middelen een ongelofelijke intense workout doen. Neem Battle Ropes. Een heftige workout  die zorgt voor een zeer intense, calorie slurpende en vet verbrandende activiteit. Probeer het ook eens op de sportschool of buiten in de natuur en je zult merken dat je lichaam snel in het zweet  wordt gewerkt.

 

Workout video met verschillende Battle Rope technieken

Personal trainer James Griffiths, van Physical Company, laat je in deze video diverse Battle Rope techieken zien, om letterlijk alles uit je workout te halen. Maak je Battle Ropes een vast onderdeel van je workout routine, dan levert dat gegarandeerd resultaat op! Kijk hier hoe je de verschillende oefeningen goed moet uitvoeren. Wil je dus een heel lekkere workout, waarvan je het gevoel hebt dat je ook écht iets gedaan hebt? En wil je veel calorieën en vet verbranden? Ga dan voor Battle Ropes.

 


 

Bron: Youtube / Physical Company

 

 

Wil je vanaf nu altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste sport en gezondheids tips? Schrijf je dan ook in voor de maandelijkse Real Healthy nieuwsbrief!

 

 

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.