Total body workout: touwtje springen werkt!

Total body workout: snel steviger billen en minder cellulite!

Resultaat met 15 min per dag

Met touwtje springen bereik je heel snel resultaat. Vooral bij benen en billen is vaak al na enkele dagen tot een week het eerste resultaat te zien. Cellulite verdwijnt, de billen worden steviger en de centimeters vliegen er af. Hiervoor hoef je helemaal niet lang te springen, een kwartiertje per dag is vaak al genoeg.

Total body workout

Het snelle resultaat zorgt voor de juiste motivatie om door te gaan en niet op te geven zoals men vaak doet bij sporten als hardlopen. Daarnaast is het een workout voor het hele lichaam. Door touwtje te springen train je niet alleen benen en billen maar ook je armen en buikspieren. Zowel het bovenlichaam als onderlichaam worden dus goed getraind. Doordat touwtje springen zowel binnen als buiten kan is het een ideale sport voor zowel zomer als winter. Overal en altijd. Touwtje springen zorgt niet alleen voor een mooi lijf maar ook nog eens voor een goede conditie.

Goedkoop en makkelijk

Deze total body workout is goedkoop en bovendien gemakkelijk mee te nemen op bijvoorbeeld vakantie, maar ook naar het werk. Touwtje springen kan op blote voeten. Sportschoenen kunnen, vooral in het begin, handiger zijn omdat het pijn kan doen wanneer je mis springt. Een nadeel van touwtje springen is dat het minder geschikt is voor mensen met overgewicht. Door de grote aanslag op de gewrichten bestaat er een grote kans op blessures. Het is echter wel mogelijk om langzaam op te bouwen en zo toch kilo’s te verliezen met springtouwen.


 

Bron: Dieet vandaag

 

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.