Johnson and Johnson 7 minute workout app

De top 3 gratis fitness apps voor de smartphone

Deze gratis fitness apps zijn een musthave voor iedere fitness liefhebber. Makkelijk in gebruik, overzichtelijk én gratis. Wat wil je nog meer? Op de redactie van Real Healthy hebben wij de afgelopen periode allerlei gratis fitness apps voor op je smartphone getest en deze 3 kwamen als favoriet uit de bus.

 

1. 7 minute workout app

Met 36 verschillende oefeningen en 13 verschillende workouts is ‘The Johnson & Johnson 7 minute workout‘ app een super handige app om waar dan ook een workout te doen. Je kan heel veel onderdelen zelf instellen, inclusief je eigen muziek. En met de duidelijke afbeeldingen en mooie grafische hulpmiddelen in beeld is dit echt een aanwinst voor je smartphone.

 

preview van the Johnson & Johnson 7 minute workout app
 

 

 

2. MapMyFitness

MapMyFitness is meer dan alleen een app. Het is een community en ze zeggen dat ze inmiddels 20 miljoen gebruikers over de hele wereld hebben. Deze gratis app werkt via de GPS van je telefoon en heeft de mogelijkheid allerlei verschillende soorten workouts te registreren, via social media alles te delen met vrienden en familie én je kan MapMyFitness synchroniseren met andere gadgets zoals Nike+.

 

 

3. Noom Weight

Wil je afvallen en gezonder leven dan is Noom Weight een gratis app om uit te proberen. Naast het registreren van wat je eet, met adviezen en motivaties om het vol te houden, kan je met deze app ook je beweging bijhouden.

 

 

 

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.