Strakke billen en benen beach workout

Lekkere zomerse beach workout

Het is zomer, dus waarom niet lekker buiten je workouts doen? Als je deze simpele beach workout video hebt gezien kun je heel goed aan de slag om je billen en benen weer in vorm te krijgen :-)

Tip: train je héle lijf voor optimaal resultaat

Probeer altijd je hele lijf te trainen en niet alleen dié delen van je lijf waar je wat aan wilt doen. Dus maak deze strakke billen en benen oefening een onderdeel van een bredere workout. Jouw lijf verwerkt de vetverbranding niet op één specifieke plek maar verdeeld de verbranding over het hele lichaam. Combineer dus steeds andere oefeningen gericht op je boven- en onderlijf. Daardoor wordt het kans op overtraining en blessures veel minder en zo maak je jouw workouts ook afwisselender en leuker.

Dé succesformule om je weer fit en energiek te voelen

Als je jouw kracht- & cardiotraining ondersteunt door dagelijks goed op je voeding te letten dan heb je dé succesformule om weer fit, energiek en lekker in je lijf te zitten. De kilo’s vliegen eraf, je energieniveau neemt toe, je voelt je beter over jezelf en daarnaast geef je ook je immuunsysteem een enorme boost.

En bedenk dus dat – zoals altijd – je het beste resultaat behaald door ook heel bewust met je eten om te gaan en om naast je spieroefeningen ook cardiotraining te doen.

Succes!


Bron: Youtube/blogpilates

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.