Sexy sixpack workout

By  |  0 Comments

Snel een strakke belly?

Wil je graag een sixpack dan moet je daar echt wel wat voor doen. Maar als een echte sixpack nog even een stap te ver is dan kun je met deze oefeningen al heel snel een supergoed resultaat behalen. Sterker nog, als je deze oefeningen elke dag doet dan zul je echt verbaasd staan over hoe snel je al resultaat ziet.

 

In korte tijd hele goede resultaten

Als je er echt voor gaat dan kun je in korte tijd hele goede resulaten behalen. En zoals altijd geldt hier ook dat de beste manier om je doel te halen is de combinatie van écht bewust eten en een combinatie van cardio- en krachttraining. Niet alleen zie je er veel fitter en energieker uit maar het ook zoveel gezonder voor je. Veel bewegen en beperkt buikvet verminderen de kans op  hart- en vaatziekten en bijvoorbeeld diabetes met wel meer dan 40%.

 

Energiek, fit en looking good

Check de video; doe je deze sixpack challenge elke dag én eet je daarbij gezond en gebalanceerd; genoeg vitaminen mineralen, geen transvetten maar onverzadigde vetzuren, eiwitten en beperk het aantal koolhydraten, dan heb je gegarandeerd een super resultaat. En…let ook altijd op de signalen van je lijf. Pijn = stoppen. Zoek wel je grens op voor een sneller resultaat maar vlieg niet uit de bocht in jouw enthousiastme.

Deze oefening helpt je om fit, gezond en er goed uit te zien! Check de video hierboven aan het artikel.

Succes!

 


 

Bron: Youtube

 

Geef antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *