Pasta van spaghetti pompoen

By  |  0 Comments

Lekker eten en toch slank blijven is niet voor ons allen weggelegd. Healthy food blogger Gina Homolka weet dat als geen en ander en maakte haar beroep ervan om deze droom toch voor iedereen mogelijk te maken.

 

Pasta van spaghetti pompoen

Uiteraard zijn we op de redactie van Real Healthy dol op boerenkool chips, maar soms heb je gewoon trek in iets gezonds met de smaak van junk food. Op die momenten kijken wij (en miljoenen anderen) op Skinnytaste. Gina Homolka startte deze blog in 2007 nadat ze een cursus Weight Watchers had gevolgd om eens wat overtollige kilo’s kwijt te raken voor haar bruiloft. Al haar recepten zijn de magere versies van de maaltijden die ze vroeger thuis kreeg bij haar ouders. Elk recept is voorzien van voedingwaarde-informatie en Weight Watcher punten. Daarnaast kun je er talloze glutenvrije, Paleo verantwoorde, vegetarische en veganistische recepten vinden. Homolka heeft een breed scala aan recepten op haar blog, die allemaal even smakelijk en goed voor de lijn zijn.

 

Haar eigen favoriete recept? “Spaghetti pompoen met tomaten-gehaktsaus. Het verzadigd mijn trek in pasta zonder het daarbij behorende schuldgevoel. Het is gemakkelijk te maken en past in heel veel diëten, zoals Weight Watchers, glutenvrij en Paleo,” zegt Gina Homolka.

In Amerika is de spaghetti pompoen al jaren super populair en dat is niet voor niets! Deze pompoensoort heeft een draderige structuur en dient als een gezond alternatief voor pasta. Deze pompoenen zijn in Nederland helaas wat lastig te krijgen, maar als je goed zoekt moet het vast wel lukken. Anders kun je ze hier ook bestellen.

 

Wil je vanaf nu altijd op de hoogte blijven van de lekkerste en gezondste recepten, zoals deze spaghetti pompoen van Skinnytaste? Schrijf je dan ook in voor de maandelijkse Real Healthy nieuwsbrief!

 

 

Geef antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *