Nicki Minaj en haar dieet

Nicki Minaj en haar dieet geheimen

 

Tijdens de VMA 2014 awards afgelopen zondag was er één ding waar we als kijkers niet omheen konden en dat was wel het achterwerk van zangeres Nicki Minaj. Met haar optredens bracht ze iedereen op hun knieën en liet ze zien waarom ze terecht één van de hotste sterren is op dit moment. Maar ondanks dat haar verschijning en haar liedje ‘Anaconda‘ eigenlijk een lofzang is voor normale, goed gevormde vrouwen en hun ‘booty’, zei zij tijdens een interview achter de schermen wel iets heel opvallends, dat eigenlijk haaks staat op wat zij probeert uit te dragen.

In een interview met het blad US Weekly verklapte ze dat ze voor een groot evenement als deze altijd op crash dieet gaat. Maar ja, is een crash dieet de oplossing om kilo’s kwijt te raken op een goede en gezonde manier? Nee, natuurlijk niet! Een crash dieet werkt zelfs averechts en kan er juist voor zorgen dat er kilo’s aankomen in plaats van afgaan.

De oplossing? Gezond, regelmatig en bewust eten en vooral de lange termijn resultaten voor ogen houden. Een crash dieet zoals veel sterren gebruiken is ongezond en totaal niet de oplossing of het voorbeeld dat je wil hebben!

Dus is Nicki Minaj en haar dieet een voorbeeld of misschien toch iets minder een voorbeeld dan wij graag zouden willen zien? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.