fashion model brunette modellen vertellen hun beauty geheimen

Ze verdienen hun brood met hun uiterlijk. Een mooi, verzorgd en gezond voorkomen is voor modellen van levensbelang anders worden ze niet meer geboekt, maar hoe zorgen deze succesvolle globetrotters dat ze in shape blijven? Op Modellist-ID maken ze er geen geheim van. Modellen vertellen hier namelijk al hun geheimen en meer!

 

Modellen vertellen beauty geheimen

Modellist-ID is een community voor (inter)nationale fashionmodellen. Enerzijds is het een gesloten community website voor internationale fashionmodellen. Aan de andere kant is het een publieke site voor bezoekers die interesse hebben in de levensstijl van deze wereldreizigers. Voor vrouwen met een iets minder glamoureus bestaan bevat de site een schier oneindige hoeveelheid informatie over gezondheid en beauty. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor gezonde recepten, maar ook voor tips voor het verkrijgen van goed gedefinieerde abs. Alle nieuwtjes, tips en tricks komen van de modellen zelf en dat maakt het een uiterst betrouwbaar platform want wie kunnen het je nu beter vertellen dan zij die hun brood letterlijk met lijf en leden verdienen? En omdat ze voor hun werk ook nog van hot naar her vliegen zijn ze ook niet te beroerd om de leukste hotspots in grote steden met je te delen.

Kortom: deze site mag je niet missen als je van reizen en een gezonde levensstijl houdt.

 

 

Wil je vanaf nu altijd op de hoogte blijven van het laatste lifestyle nieuws en de beste sport en gezondheids tips? Schrijf je dan ook in voor de maandelijkse Real Healthy nieuwsbrief!

 

 

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.