8 koppen thee

“Geluk in 8 koppen thee “, het nieuwste boek van schrijfster, lifestyle coach en wereldreiziger Irene van Gent, trok direct onze aandacht. Zij schreef een inspirerend boek voor iedereen die meer verdieping, rust en vrijheid zoekt in het leven.

12238094_10208421942610641_883805079494897604_o

Leven vanuit jouw essentie

In Geluk in 8 koppen thee draait het allemaal om te leven vanuit jouw essentie. Maar ja, hoe doe je dat? Irene heeft haar eigen ervaringen met Yoga, haar drang om te reizen en de zoektocht naar zichzelf samengebracht in een leuk, inspirerend maar ook praktisch boek dat je helpt om je leven te veranderen zodat het ook daadwerkelijk bij jou past.

Patanjali en het 8 voudige pad van yoga

Het boek beschrijft in 3 delen hoe je vanuit je eigen kracht, je eigen leven ook heel anders kunt invullen. Irene’s persoonlijke zoektocht naar geluk, de lessen die zij leerde door een jaar lang de oude wijsheden van patanjali te volgen door het 8-voudige pad te bewandelen. Maar ook praktische tips die je handvatten geven om jouw leven zo in te richten dat het in balans is met wie jij werkelijk bent.

Klik als je meer wilt weten over Irene van Gent en geluk in 8 koppen thee :-)

Veel leesplezier!


 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.