Hardlopen met Google Glass app

Hardlopen tegen jezelf

Zie je iemand schreeuwend door de straat rennen die denkt dat ie achtervolgd wordt door zombies of grote rotsblokken? Geef hem dan het voordeel van de twijfel. De kans is namelijk groot dat hij toch niet zo gek is als je misschien zou denken. Voor alle diehard hardlopers komt er deze zomer een bijzondere Google Glass App op de markt genaamd Raceyourself. Wil je racen tegen je virtuele zelf, of virtuele vrienden of zelfs achtervolgd worden door zombies? Dat kan allemaal met deze nieuwste Google Glass App.

 

Nieuwe Google Glass App

Hardlopen tegen jezelf, virtuele vrienden, zombies en rotsblokken

Volgens de eerste berichten is wat je in werkelijkheid ziet net zo realistisch als de effecten die je in de video hierboven kunt zien. Een van de meest spannende ervaringen is de goederentrein die je virtueel op de hielen zit. Naarmate de trein dichterbij komt zwelt het geluid aan en heb je het gevoel dat je elk moment overreden kunt worden. Ook het rotsblok dat je continu op de hielen zit kan je een extra boost geven om harder te rennen. Dit zijn leuke gadgets binnen de app maar de makers van Raceyourself denken dat de aantrekkingskracht van de app met name zit in het feit dat tegen virtuele jezelf en je virtuele vrienden kunt racen en tegelijkertijd wordt voorzien van realtime informatie over jouw doelen snelheid, afgelegde afstand, verbruikte calorieën en plaatsbepaling. Deze informatie is  continue zichtbaar in de bovenhoek van je gezichtsveld van je Google Glass. De andere spellen zijn extra features die je binnen de App kunt gebruiken. Raceyourself is nog in de beta fase en er wordt in samenwerking met Google Glass hard gewerkt aan de perfectionering van de App. Bekijk de video en beoordeel zelf wat je vind van deze nieuwste running en fitness ontwikkeling.

 


 

Bron: Fastcoexist.com

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.