aanrader; groenteshake van superfoods

Supergezonde groente shake

Boerenkool met Edamame

Boerenkool is een van de meest gezonde groenten op onze planeet. Het zit barstensvol met vitaminen en mineralen. Door de zeer hoge waarde van vitamine K speelt het bijvoorbeeld een rol bij het voorkomen van bij diabetes, hart- en vaatziekten en overgewicht .

 

Edamame: Aziatische sojaboontjes

En wat te denken van Edamame boontjes. Beter bekend als Aziatische sojaboontjes. Deze boontjes zijn subtiel van smaak en zitten vol met vitamine C, B en E. Ze bevatten weinig vetten en juist heel veel eiwittten en vezels. Kortom als je deze 2 superfoods combineert in een heerlijke groente shake dan heb je gegarandeerd een vitaminebom in handen.

 

Megabom van vitaminen, simpel te maken en heel lekker!

Wist je bijvoorbeeld ook dat 250 gram boerenkool goed is voor 2600% van de ADH voor vitamine K, 700% van de ADH voor vitamine A en 180% voor vitamine C? En wil je weten hoe je zo’n superfoods groente shake zelf maakt? Kijk dan naar de video van fitness trainer Bob Harper die je in 2 minuten laat zien hoe je dat doet.

Enjoy!

 


 

Bron: Youtube / Bob Harper

 

 

Wil je vanaf nu altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de beste sport en gezondheids tips? Schrijf je dan ook in voor de maandelijkse Real Healthy nieuwsbrief!

 

 

 

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.