Exercise your body and mind

Body en Mind workout

Fit en gezond zijn bestaat uit veel meer dan fysiek sterk zijn. Wij bestaan immers uit lichaam & geest. Ja, het trainen van ons lijf is belangrijk maar onze geest dan? We willen ons allemaal goed voelen en lekker in ons lijf zitten en ook het goede gevoel tussen de oren hebben. Maar hoe kunnen we dat bereiken?

Vinden van balans

Velen van ons zitten in de rat-race. We eisen steeds meer van onze omgeving en stellen steeds hogere eisen aan onszelf. De balans tussen inspanning en ontspanning raakt steeds vaker verstoord. Body en Mind helpt om de juiste balans te vinden! Het vinden van balans in je leven is essentieel om een stap verder te komen, om rust te creëren in ons jachtige bestaan.

Leven met aandacht

In het verre oosten waar vele mensen vormen als Yoga en Tai Chi beoefenen vinden we de oorsprong van Body en Mind. In deze oude oosterse culturen is een  uitgebalanceerd leven niet beperkt tot alleen het lichaam. Als je de balans zoekt in je leven prober dan een goede modus te vinden waarbij inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Yoga is zeer geschikt om in jouw levenstijl te integreren. Goed op elkaar afgestemde oefeningen ondersteund door relaxte, motiverende en afwisselende muziek laten je een andere kant zien en voelen van jezelf. Geest en lichaam komen tot elkaar in een dynamische en tevens ontspannende les. Kortom, het is belangrijk om zowel lichaam als geest te blijven trainen. Ben je beginner en wil je een voorproefje om de smaak te pakken te krijgen? Bekijk de bovenstaande video voor een lekkere workout voor beginners van kinoyoga.com


 

Bron: Youtube kinoyoga

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.