De snelle workout voor thuis

Kort maar intens

De meesten van ons hebben een druk bestaan waarbij er van alles op de agenda staat. En de dingen die je graag voor jezelf wilt doen schieten er dan bij in. Sporten is een mooi voorbeeld. Soms baal je ervan dat het die dag weer niet gelukt is en hou je er onnodig een schuldgevoel aan over. Natuurlijk is het heel goed om er ruim de tijd voor te nemen als het kan. Maar ja, soms lukt het gewoon niet en daarom is deze snelle workout video van Women’s Health wel een heel handige video om te bekijken. Gewoon voor die dagen dat je te druk bent maar toch lekker wilt bewegen.

 

Snelle workout voor thuis: 5 oefeningen in 5 minuten

Women’s Health fitness instructor Jen Ator laat zien hoe je heel simpel met 5 oefeningen in 5 minuten jezelf helemaal in het zweet kan werken. Je pakt veel  verschillende spiergroepen aan en het is heel makkelijk uit te voeren. Heb je nog energie over? Doe deze snelle workout voor thuis dan gewoon 2 of 3 keer en je hebt in no time gegarandeerd resultaat.

 


 

Bron: Youtube/ Women’s Health

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.