In super shape komen? Probeer Crossfit!

In super shape komen? Probeer Crossfit!

Crossfit is gevarieerd en zéér effectief

Als je écht helemaal fit en en bruisend van energie wil zijn is crossfit misschien wel iets voor jou. Het is een manier van bewegen met een eigen filosofie. Het gaat namelijk uit van een reeks oefeningen voor je totale fitheid. Breed, algemeen en heel gevarieerd en vooral niet gericht op één specifieke manier van trainen.

 

Ultieme combinatie van cardio, kracht en mentale training

Crossfit gelooft niet  in het trainen op specifieke onderdelen en houdt niet van routinematige oefeningen met het gevaar dat je al snel verveeld raakt tijdens je workouts. De oefeningen zijn dan ook juist heel gevarieerd, elke dag anders én altijd intensief. Dit bevordert niet alleen je conditie maar ook je mentale weerbaarheid. Kortom als je er écht voor wil gaan dan is dit een heel mooie en effectieve manier om je lijf én geest te trainen.

 

Geen apparaten

Crossfit werkt niet met apparaten maar juist met functionele bewegingen die alle delen van je lijf gebruiken. Denk aan: tillen, gooien, springen en rennen. De ultieme combinatie van cardio en kracht.

Kortom, check de video hierboven waarin de basics nog even op een rijtje zijn gezet.

 


 

Bron: crossfit fsf

 

Avatar foto

Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.

Related Posts

Wat gebeurt er als je 30 dagen geen suiker eet..

Wat gebeurt er als je 30 dagen geen suiker eet..

Zelfacceptatie: herken je dit?

Zelfacceptatie: herken je dit?

Yoga is een super-sport voor body én mind

Yoga is een super-sport voor body én mind

Video: 10 super oefeningen om gewicht te verliezen

Video: 10 super oefeningen om gewicht te verliezen

No Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven Real Healthy Newsletter

Over Real Healthy

Hoe lekker is het om weer energie te hebben, goed in je lijf te zitten en je mentaal in balans voelen! Dat lukt jou ook in 3 heel simpele stappen: Denken, Bewegen én Eten. Want met een goede mentale gezondheid, beweging en gezonde voeding kan iedereen vandaag nog overstappen op een gezonde levensstijl.

Bij Real Healthy zijn wij daarom dagelijks opzoek naar steeds weer nieuwe informatieve artikelen, videos en andere hulpmiddelen om ook jouw leven te veranderen in een écht gezond leven.

Inschrijven Real Healthy Newsletter