Apple Watch: opvallend design en veelzijdig

By  |  0 Comments

Nieuwe revolutie?

 

Je hebt het vast wel meegekregen en eindelijk was het dan zover, Apple toonde voor het eerst en met veel tromgeroffel de nieuwe Apple Watch (en geen iWatch zoals velen dachten). Apple claimt hiermee een nieuwe ongeëvenaarde stap in digitale wearables te hebben gemaakt. De Nieuwe iPhone 6 werkt nauw samen met de Apple Watch en samen vormen zij het nieuwe vlaggenschip van Apple.

 

Barstensvol technologie en apps

De langverwachte Apple Watch is wereldwijd positief ontvangen. Hoewel dit nieuwe paradepaardje pas in 2015 op de markt zal komen heeft het al heel veel stof doen opwaaien. Wat duidelijk is dat de Apple alles in het werk gezet om zowel in design, interfase en functionaliteit de concurrentie ver achter zich te laten. Of dat gelukt is zal de tijd leren. Helder is dat dit ponkstuk veel mogelijkheden heeft. Je kunt ermee betalen, je hartslag monitoren, je dagelijkse bewegings- en sportactiviteiten bijhouden,  mailen, bellen, grafische beelden sturen en oh ja, je zou het bijna vergeten, je kunt ook zien hoe laat het is, maar dan wel op 2 miljoen verschillende manieren volgens Apple.

 

Apple Watch

Apple Watch

 

Check de video en oordeel zelf

Kortom te veel features om op te noemen, bekijk de productvideo van de Apple Watch en oordeel zelf of dit nieuwe kleinood een go of no go is voor jou.

 

Geef antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *