Anti vet water. For real?

Vet wegspoelen met water? Fabel of waarheid?

Vet wegspoelen klinkt als iets dat té mooi is om waar te zijn. Water is natuurlijk heel belangrijk voor je lijf. De vraag is kan water vet écht wegspoelen en bijdragen aan gewichtsverlies? Of is dat een onzin verhaal voor mensen die graag naar sprookjes luisteren?!

Wondermiddel?

Is water een wondermiddel waarbij vet verdwijnt zonder er iets voor te hoeven doen? Om je direct uit de droom te helpen; NEE helaas niet! Dat is er niet aan de hand en zal ook nooit gebeuren. Je moet namelijk nog steeds gewoon vers en voedzaam eten, regelmatig bewegen én zoveel mogelijk wegblijven van verleidelijke suiker bevattende producten. Maar dat water een wonder van de natuur is dat is zeker en het je helpt je letterlijk om afvalstoffen weg te spoelen.

Water; hét afvoermiddel voor afvalstoffen

Je lichaam heeft iedere dag voldoende water nodig om gehydrateerd te blijven én om zichzelf te ontdoen van allerlei afvalstoffen. En hier zit het ‘m in. Vet wordt in het lichaam afgebroken om energie te produceren dat wordt opgenomen door je spieren en je organen. In je spieren en organen wordt het verder afgebroken en laat het afvalstoffen achter. Deze afvalstoffen zijn nutteloos voor je lichaam en daarom is het noodzakelijk dat ze worden weggespoeld. En dit is waarom water zo belangrijk is.

Heerlijk Verrijkt Water Recept

Als je veel water drinkt is het een goed idee om het water te verrijken met gezonde voedingsstoffen. De ingrediënten in dit anti vet recept hebben unieke eigenschappen die dit water ook echt tot een super anti vet water recept maken. En het is nog lekker ook!

Mandarijn is goed voor het stabiel houden van je bloedsuikerspiegel en heeft een hoog vitamine C gehalte
Grapefruit verhoogt de stofwisseling en helpt tevens bij het verbranden van vet
Komkommer zorgt ervoor dat je je sneller vol voelt én houdt water vast
Pepermunt ondersteunt een goede stofwisseling

Ingrediënten

2 liter water
1 mandarijn, in schijfjes
1/2 grapefruit, in schijfjes
1 komkommer, in schijfjes
handvol verse pepermunt blaadjes
ijsklontjes

Bereidingswijze

Doe alles in een grote kan en laat de smaken even in het water trekken.

Enjoy!!

 


 

 

Door Real Healthy redactie

Je goed voelen, bewegen én in balans zijn. Dat is pas écht gezond! Wij verzamelen voor jou de informatie om dat ook écht te zijn.