Aanbevolen: super voedzame fruitsalade

By  |  0 Comments

Salade met watermeloen, bramen en mint

Ben je op zoek naar een makkelijke en supergezonde fruitsalade die perfect past bij een mooie zomerse dag? Geniet dan vooral van dit heerlijke recept. Want deze salade zit boordevol met gezondheid. De heerlijke combinatie van bramen, watermeloen en mint maakt deze salade tot een blijvertje. Want je hebt het in 5 minuten supersnel klaar en het ziet er ook nog eens prachtig uit!

Deze salade is een vitamine bom

In plaats van bramen kun je bijvoorbeeld ook zwarte bessen nemen want de zwarte bes heeft het hoogste vityamine C gehalte van alle fruitsoorten. Daarnaas zit er in de zwarte bes ook veel kalium, Calcium, Magnesium, ijzer, zink, fosfor, jodium, boor, en vitamine A, B1, B2, B3, B6, B11 en E. Kortom een echte vitamine bom. Experimenteer ook eens met het toevoegen van fetta of

Ingrediënten (4 personen)

3 x 150 gram watermeloen
250 gram blackberries
2 eetlepels fijngehakte mintblaadjes
1 limoen

Bereidingswijze

Neem een ruime kom.  Snij de watermeloen in blokjes, voeg de bramen (of zwarte bessen) en de fijngehakte mint toe. En maak het tenslotte af het sap van een versgeperste limoen. Even zachtjes omroeren en je hebt een heelrijke gezonde salade die er ook nog eens prachtig uitziet!

Enjoy!

 


 Bron: twopaeasandtheirpod.com

Geef antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *